Betaalde Google advertenties (SEA)

Een snelle en effectieve manier om jouw mediationpraktijk te promoten en meer potentiële klanten aan te trekken zijn betaalde Google advertenties. Met behulp van Google Ads kan jouw bedrijf worden weergegeven bovenaan de zoekresultaten van Google op de zoekwoorden die voor jouw onderneming commercieel interessant zijn. Daarmee verhogen we de zichtbaarheid en wordt er meer verkeer naar jouw site gegenereerd.

Bij Oog op Mediators weten wij hoe belangrijk het is om constant nieuwe potentiële klanten aan te trekken. Daarom bieden wij een all-in-one service voor het beheren van jouw advertentie campagnes. Van A tot Z: bouwen, monitoren en optimaliseren. Ook bouwen we de benodigde landingspagina’s op jouw site. Je wil immers de websitebezoeker omzetten tot lead.

Wij begrijpen het belang van meetbaar rendement op de investering. Daarbij wil je natuurlijk niet te veel betalen voor jouw kliks. Met conversie-tracking en rapportages kun je precies zien hoe jouw advertentie-uitgaven leiden tot concrete resultaten. We houden rekening met conversies, klikken, vertoningen en andere belangrijke KPI’s om ervoor te zorgen dat het advertentiebudget effectief wordt besteed. Dit vereist constante en permanente (bij)sturing. Daar zorgen wij voor.

Het is voor ons belangrijk om te weten wat een gemiddeld mediation traject voor jou waard is en hoeveel conversies jij nodig hebt om één klant binnen te halen. Er ontstaat dan een beeld van de maximale advertentiekosten die mogen worden gespendeerd per conversie. Dit is dan een prestatiedoel.

Optimaliseren
Posities Zoekmachine Tekst

Hoe ziet het eruit?

In deze illustratie zie je een overzicht van de verschillende Google resultaten bij een zoekopdracht.

Betaalde Google resultatenDit zijn de Google Advertenties die te zien zijn bij een (commerciële) zoekopdracht. Daar gaat deze pagina over. De adverteerder moet betalen per klik.

Google BedrijfsprofielHet Google Mijn Bedrijfsprofiel (GMB) komt tevoorschijn bij een gerichte of lokale zoekopdracht, zoals “mediator Utrecht”.

Organische Google ResultatenDe pagina’s die volgens Google het meest relevant zijn tot de zoekopdracht komen hier te staan. Ook hier kunnen we je bij helpen. Lees hier meer.

Waarom adverteren op Google?

Gerichte advertenties

Advertenties worden gericht op zoekwoorden die worden gebruikt door jouw potentiële klanten. Zo wordt jouw advertentiebudget tactisch en gericht uitgegeven aan jouw commerciële doelgroepen.

Kosteneffectief

Je betaalt alleen wanneer iemand op jouw advertentie klikt: je betaalt dus alleen wanneer er daadwerkelijke interesse wordt getoond in jouw diensten of producten. Vervolgens komt de bezoeker pas op jouw site.

Snel inzetbaar

Binnen 48 uur kun je de eerste resultaten verwachten. Het budget is dagelijks op en af te schalen. Zo blijft de campagne zeer flexibel. Dit in tegenstelling tot de zoekmachineoptimalisatie die voor de lange termijn bedoeld is.

Lokale zoekopdrachten

Advertenties worden gericht op zoekers uit een specifieke regio. Dit kan een provincie, stad of een straal van een vast aantal kilometer om jouw kantoor of werkplaats zijn. Zo bereik je jouw lokale doelgroep.

Meetbaar resultaat

Wanneer we weten wat een gemiddelde klant waard is en hoeveel conversies jij nodig hebt om één klant binnen te halen, ontstaat er een beeld van de maximale advertentiekosten die mogen worden gespendeerd per conversie. Dit is dan een prestatiedoel.

Ben je op zoek naar mediation trajecten?

Ben je toe aan een volle agenda met mediation trajecten? Oog op Mediators heeft verschillende mediators in het klantenbestand. Omdat wij al jarenlang winstgevende marketing campagnes draaien voor onze klanten weten wij precies hoe we óók jouw agenda kunnen vullen. Onze succesverhalen zullen je overtuigen een samenwerking met ons aan te gaan. 

Mediation

STAP 1

Kennismaken met Jack & Menno

Wij starten altijd met een kennismakingsgesprek. Het is voor ons belangrijk om niet alleen jouw mediationpraktijk te leren kennen, maar ook jou als persoon. We komen graag te weten in welke richtig(en) jij actief bent. Familiemediation of misschien arbeidsmediation? Wij bereiden ons altijd voor met een analyse van jouw bestaande site en andere elementen binnen de “online aanwezigheid”.

Een zoekwoordenonderzoek kan daarbij ook niet ontbreken. Tijdens dit gesprek vertellen we over onze verschillende diensten. Welke zijn er voor jou interessant? Ben je meer op zoek naar een korte of lange termijn investering? In de wereld van de digitale marketing zijn er nogal wat verschillende oplossingen en strategieën.

 

Mediation
Handen uit de mouwen
Handen uit de mouwen

STAP 2

De handen uit de mouwen

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor Oog op Mediators gaan wij direct aan de slag. Wij gaan verder met het zoekwoordenonderzoek en bepalen samen welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw onderneming en werkgebied. Wij hebben toegang nodig tot de webhosting, de back-end van de site en de verschillende Google applicaties.

Vervolgens gaan wij van start met de nieuwe site, landingspagina's of advertentie campagnes. Heb je deze al? Dan is het belangrijk om de bestaande pagina's van de site of campagne te optimaliseren. Zijn er voor de websitebezoeker genoeg mogelijkheden om contact op te nemen? Is de site snel en voelt de lay-out natuurlijk aan? Is alle content op de site uniek en is Google in staat om de site te scannen (indexeren) zodat de site goed vindbaar is?

 

De eerste resultaten

STAP 3

De eerste resultaten

Onze klanten kiezen meestal voor een marketingmix: een strategisch plan waar we betaalde en organische marketingmodules inzetten. Wanneer er wordt ingezet op betaalde advertenties, zijn de eerste resultaten vaak binnen 48 uur zichtbaar en zullen de eerste klanten zich snel melden.

Een belangrijk voordeel van de organische marketing is dan weer dat wanneer er een goede positie in de zoekmachine is bereikt, deze soms jaren kan blijven staan.

De eerste resultaten
duurzame samenwerking
duurzame samenwerking

STAP 4

Een duurzame samenwerking

Het is voor ons uiterst belangrijk om transparant en duidelijk te zijn over onze dienstverlening, wij richten ons immers op een duurzame en lange samenwerking. Een laagdrempelige benadering en wekelijkse rapportages zijn hiervoor cruciaal. Onze ervaring geeft de basis voor de specialisatie in marketing voor mediators.

Hebben we je interesse gewekt of heb je toch nog enkele vragen? Dan leggen we het graag nog een keertje uit.

 

Een terugbelverzoek achterlaten?

"Oog op Marketing & ICT is een serviceverlener van ongekende kwaliteit. Niet alleen deskundig, maar ook goede en snelle reactietijden; we weten allemaal dat dit zo belangrijk is. Online of face-to-face, ze maken dat je kunt vertrouwen op hun kennis en kunde. Geen enkele onderschatting van de vraag, ze staan voor je klaar en ze lossen de issues op. Meedenken en mee-ontwikkelen. Ik ben heel blij dat ik met hen zaken doe en raad iedereen aan dit ook te doen!"

Ton | Lifemediation

"Jack en Menno hebben mij enorm geholpen bij de bouw en structuur van mijn nieuwe site. Samen hebben wij een plan opgesteld , gericht om via Google betere zoekresultaten te bereiken. Voorzover ben ik verast door de super positieve respons van de afgelopen weken, waaruit blijkt dat potentiele klanten mij al gemakkelijker weten te vinden! Het contact met beide heren is snel en prettig. Hierdoor heb ik het gevoel dat ze dichtbij staan en op hen kan bouwen om realistische doelen te gaan bereiken!"

Ferry | The Point Q Mediation

"Jack en Menno hebben mij enorm geholpen bij de bouw van mijn nieuwe site. Vervolgens zijn ze voor mij gaan adverteren op Google. Ik heb nu wel 3 nieuwe zaken per week, mijn agenda zit vol!"

Suzanne | Heussen Mediaion

"Ik had een bestaande website en Menno en Jack hebben mij geholpen om deze te splitsen en optimaliseren. Vervolgens zijn ze voor mij ook gaan adverteren op Google. Doordat zij zich met deze kant van mijn onderneming bezighouden, kan ik me richten op andere zaken. Ik zeg altijd maar zo, je moet doen waar je goed in bent, dat is dus goed verdeeld op deze manier. Wat ook heel fijn is, ze helpen me met technische ICT vragen, daar heb ik zelf helemaal geen verstand van en het is fijn om daarin terug te kunnen vallen op hun kennis en kunde. Ik hoop nog vele jaren met hen samen te kunnen werken!"

Chantal | CKV Advies & Mediation

"Ik heb al enige tijd contact met Jack en Menno van Oog op Marketing. Zij helpen mij met het verbeteren van mijn website en doen dat naar volle tevredenheid. Ook laat ik de marketing via hen lopen en ook daar ben ik zeer tevreden over. Zij zorgen dat mijn website goed te vinden is en dus ook voor leads. Het contact met Jack en Menno is zeer prettig en denken altijd mee en komen ook met goede ideeën. Kortom, ik kan Oog op Marketing & ICT iedereen aanraden die dit nodig heeft voor haar of zijn onderneming."

Mirjam | Mirjam van der Laan Mediation

"Jack en Menno verzorgen al een tijdje onze SEO en een gedeelte van de IT. Ondanks hun jeugdige leeftijd kan ik deze heren echt aanbevelen. Zeer professioneel en wat voor ons erg belangrijk is, korte lijnen en directe inzetbaarheid."

Michiel | G-Tools

Menno Stuiver

← Menno

Hallo, mijn naam is Menno! Na enkele jaren in de ICT-wereld gewerkt te hebben, raakte ik geïnteresseerd in de wereld van de digitale marketing. Ik begon mij hierin te verdiepen en besloot al snel dat dit hét was.

Ik kijk ernaar uit om bedrijven te helpen bij hun ICT oplossingen en de online aanwezigheid te verbeteren.

Jack →

Leuk kennis met je te maken, mijn naam is Jack. Vanaf het eerste moment dat ik een computer aanraakte, ben ik begonnen met creëren.

Wat begon bij het maken van websites voor familieleden en vrienden, is al snel uitgegroeid tot iets serieus! Ik zit nu al meer dan 7 jaar in ’t vak, heb mooie marketingcampagnes mogen aansturen in vele verschillende branches en ik kan met trots zeggen dat dit ook mijn hobby en passie is.

Jack Higgs
Menno Stuiver

Menno

Hallo, mijn naam is Menno! Na enkele jaren in de ICT-wereld gewerkt te hebben, raakte ik geïnteresseerd in de wereld van de digitale marketing. Ik begon mij hierin te verdiepen en besloot al snel dat dit hét was.

Ik kijk ernaar uit om bedrijven te helpen bij hun ICT oplossingen en de online aanwezigheid te verbeteren.

Jack Higgs

Jack

Leuk kennis met je te maken, mijn naam is Jack. Vanaf het eerste moment dat ik een computer aanraakte, ben ik begonnen met creëren.

Wat begon bij het maken van websites voor familieleden en vrienden, is al snel uitgegroeid tot iets serieus! Ik zit nu al meer dan 7 jaar in ’t vak, heb mooie marketingcampagnes mogen aansturen in vele verschillende branches en ik kan met trots zeggen dat dit ook mijn hobby en passie is.

Neem contact op

Heb je interesse in onze diensten, of toch nog wat vragen? Vul dan het formulier in. We leggen het je graag uit.

TELEFOON

085 3031 488

 

ADRES

Nieuwe Osdorpergracht 406P
1068 HV, Amsterdam

 

 

Gratis kennismaken?

 Bel of mail ons!