STAP 1

Kennismaken met Menno & Jack

Wij starten altijd met een kennismakingsgesprek. Het is voor ons belangrijk om niet alleen jouw mediationpraktijk te leren kennen, maar ook jou als persoon. We komen graag te weten in welke richtig(en) jij actief bent. Familiemediation of misschien arbeidsmediation? Wij bereiden ons altijd voor met een analyse van jouw bestaande site en andere elementen binnen de “online aanwezigheid”.

Tijdens dit gesprek vertellen we over onze verschillende diensten. Welke zijn er voor jou interessant? Ben je meer op zoek naar een korte of lange termijn investering? In de wereld van de digitale marketing zijn er nogal wat verschillende oplossingen en strategieën.

 

Kennismaken

STAP 2

De handen uit de mouwen

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor Oog op Mediators gaan wij direct aan de slag. Wij gaan verder met het zoekwoordenonderzoek en bepalen samen welke er relevant zijn voor jouw onderneming. Wij hebben toegang nodig tot de benodigde applicaties, het hostingpakket, de backend van de site en de verschillende Google-applicaties. Denk dan aan de Google Analytics, Search Console, Tag Manager, Bedrijfsprofiel en advertentieaccount.

Vervolgens gaan wij van start met de nieuwe site, landingspagina’s of advertentie campagnes. Daarnaast is het belangrijk om de bestaande pagina’s van de site of campagne te optimaliseren. Zijn er voor de websitebezoeker genoeg mogelijkheden om contact op te nemen? Is de site snel en voelt de lay-out natuurlijk aan? Is alle content op de site uniek en is Google in staat om de site te scannen (indexeren) zodat de site goed vindbaar is?

 

Handen uit de mouwen

STAP 3

De eerste resultaten

Onze klanten kiezen meestal voor een marketingmix: een strategisch plan waar we betaalde en organische marketingmodules inzetten. Wanneer er wordt ingezet op betaalde advertenties, zijn de eerste resultaten vaak binnen 48 uur zichtbaar en zullen de eerste leads zich snel melden. Een belangrijk voordeel van de organische marketing is dat wanneer er een goede positie in de zoekmachine is bereikt, deze soms jaren kan blijven staan.

De eerste resultaten

STAP 4

Een duurzame samenwerking

Het is voor ons uiterst belangrijk om transparant en duidelijk te zijn over onze dienstverlening, wij richten ons immers op een duurzame en jarenlange samenwerking. Een laagdrempelige benadering en wekelijkse rapportages zijn hiervoor cruciaal.

Hebben we je kunnen overtuigen of heb je toch nog enkele vragen? Dan leggen we het graag nog een keertje uit.

 

Relatie

ICT & Digitale Marketing

Op zoek naar een totaaloplossing voor jouw ICT en marketing behoeften? Dan ben je bij Oog op Mediators aan het juiste adres! Met Microsoft 365 krijgt je een complete oplossing voor jouw e-mail, dataopslag, Teams en Officepakket en nog veel meer. Met deze cloud-omgeving zorgen wij ervoor dat je alle belangrijke informatie op één plek kunt beheren en op ieder apparaat kunt gebruiken. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen met jouw marketing- en ICT-behoeften.

Jarenlang proactief beheer

Omdat de wereld van de digitale marketing zich continu ontwikkelt en Google regelmatig de spelregels van de zoekmachine veranderd, heb je een partner nodig die mee gaat met de tijd. Om die reden sluiten klanten sluiten vaak een abonnement met ons af. Dit geeft ons de mogelijkheid om een vraagbaken te zijn voor onze klanten, wij willen immers graag onze klanten ontzorgen. Daarom beheren en optimaliseren wij continu de site, advertentiecampagnes, landingspagina’s en andere aspecten binnen jouw digitale aanwezigheid. Wij hanteren een proactieve aanpak en rapporten wekelijks over de actuele cijfers die belangrijk zijn voor jouw digitale onderneming.

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe oplossingen of zoekwoorden die voor jouw interessant kunnen zijn om jouw onderneming te laten groeien. Daarom zul je ook hier regelmatig rapportages over ontvangen. Wij adviseren, jij bepaalt.

Onderhoud

"Oog op Marketing & ICT is een serviceverlener van ongekende kwaliteit. Niet alleen deskundig, maar ook goede en snelle reactietijden; we weten allemaal dat dit zo belangrijk is. Online of face-to-face, ze maken dat je kunt vertrouwen op hun kennis en kunde. Geen enkele onderschatting van de vraag, ze staan voor je klaar en ze lossen de issues op. Meedenken en mee-ontwikkelen. Ik ben heel blij dat ik met hen zaken doe en raad iedereen aan dit ook te doen!"

Ton | Lifemediation

"Jack en Menno hebben mij enorm geholpen bij de bouw en structuur van mijn nieuwe site. Samen hebben wij een plan opgesteld , gericht om via Google betere zoekresultaten te bereiken. Voorzover ben ik verast door de super positieve respons van de afgelopen weken, waaruit blijkt dat potentiele klanten mij al gemakkelijker weten te vinden! Het contact met beide heren is snel en prettig. Hierdoor heb ik het gevoel dat ze dichtbij staan en op hen kan bouwen om realistische doelen te gaan bereiken!"

Ferry | The Point Q Mediation

"Jack en Menno hebben mij enorm geholpen bij de bouw van mijn nieuwe site. Vervolgens zijn ze voor mij gaan adverteren op Google. Ik heb nu wel 3 nieuwe zaken per week, mijn agenda zit vol!"

Suzanne | Heussen Mediaion

"Ik had een bestaande website en Menno en Jack hebben mij geholpen om deze te splitsen en optimaliseren. Vervolgens zijn ze voor mij ook gaan adverteren op Google. Doordat zij zich met deze kant van mijn onderneming bezighouden, kan ik me richten op andere zaken. Ik zeg altijd maar zo, je moet doen waar je goed in bent, dat is dus goed verdeeld op deze manier. Wat ook heel fijn is, ze helpen me met technische ICT vragen, daar heb ik zelf helemaal geen verstand van en het is fijn om daarin terug te kunnen vallen op hun kennis en kunde. Ik hoop nog vele jaren met hen samen te kunnen werken!"

Chantal | CKV Advies & Mediation

"Ik heb al enige tijd contact met Jack en Menno van Oog op Marketing. Zij helpen mij met het verbeteren van mijn website en doen dat naar volle tevredenheid. Ook laat ik de marketing via hen lopen en ook daar ben ik zeer tevreden over. Zij zorgen dat mijn website goed te vinden is en dus ook voor leads. Het contact met Jack en Menno is zeer prettig en denken altijd mee en komen ook met goede ideeën. Kortom, ik kan Oog op Marketing & ICT iedereen aanraden die dit nodig heeft voor haar of zijn onderneming."

Mirjam | Mirjam van der Laan Mediation

"Jack en Menno verzorgen al een tijdje onze SEO en een gedeelte van de IT. Ondanks hun jeugdige leeftijd kan ik deze heren echt aanbevelen. Zeer professioneel en wat voor ons erg belangrijk is, korte lijnen en directe inzetbaarheid."

Michiel | G-Tools

Neem contact op

Heb je interesse in onze diensten, of toch nog wat vragen? Vul dan het formulier in. We leggen het je graag uit.

TELEFOON

085 3031 488

 

ADRES

Nieuwe Osdorpergracht 406P
1068 HV, Amsterdam

 

 

Gratis kennismaken?

 Bel of mail ons!