Marketing voor mediationpraktijken: digitale marketing & ICT voor jouw praktijk onder één dak

Wij gaan voor het volledig ontzorgen van onze klanten en streven naar de ideale marketing dienstverlening voor jouw mediationpraktijk. Met een verfrissende en deskundige blik slaan we de handen ineen om de online aanwezigheid en prestaties te verhogen.

Oog op Marketing & ICT

Alles onder één dak

Hoe maken wij van jouw mediationpraktijk een succesverhaal?

  1. Speciaal voor mediators

Een gevulde agenda met mediationtrajecten? Klinkt jou dat als muziek in de oren? Wij hebben verschillende mediators in onze klantenkring. Dankzij onze uitgebreide ervaring in het opzetten van winstgevende marketingcampagnes, zijn wij ervan overtuigd dat ook voor jouw praktijk te kunnen doen. We weten de juiste zoektermen te vinden die potentiële klanten hanteren en hebben een scherp inzicht in de kritieke aspecten van een website. Onze succesverhalen zullen je zonder twijfel overtuigen om met ons een samenwerking aan te gaan.

  1. Site & advertentie campagnes

Door gebruik te maken van Google Advertenties vergroten we de zichtbaarheid van jouw praktijk voor de zoektermen die potentiële klanten gebruiken.  Jouw website moet vervolgens de bezoekers overtuigen om daadwerkelijk de stap te zetten om contact met jou op te gaan nemen. Dit vereist een conversie-geoptimaliseerde website, dit vormt een onmisbare schakel. Op al deze fronten gaan wij aan de slag en nemen wij de touwtjes in handen met ons alles-in-1 pakket, zodat jij je daarover geen zorgen hoeft te maken.

  1. Een duurzame samenwerking

Wij hechten veel waarde aan volledige openheid in onze dienstverlening, omdat onze focus gericht is op het bouwen van duurzame en langdurige samenwerkingsverbanden. Onze laagdrempelige benadering en wekelijkse rapportages spelen hierbij een cruciale rol.

Als ons verhaal jouw nieuwsgierigheid heeft gewekt of je toch misschien nog enkele vragen hebt, staan wij voor je klaar om dit met plezier nader toe te lichten. Onze focus: marketing voor mediationpraktijken.

Eerst kennismaken,
dan beslissen.

Bij onze eerste ontmoeting onderzoeken we de online groeikansen voor jouw praktijk en stellen we gezamenlijk een ambitieus en op maat gemaakt plan op.

"Oog op Marketing & ICT is een serviceverlener van ongekende kwaliteit. Niet alleen deskundig, maar ook goede en snelle reactietijden; we weten allemaal dat dit zo belangrijk is. Online of face-to-face, ze maken dat je kunt vertrouwen op hun kennis en kunde. Geen enkele onderschatting van de vraag, ze staan voor je klaar en ze lossen de issues op. Meedenken en mee-ontwikkelen. Ik ben heel blij dat ik met hen zaken doe en raad iedereen aan dit ook te doen!"

Ton | Lifemediation

"Jack en Menno hebben mij enorm geholpen bij de bouw en structuur van mijn nieuwe site. Samen hebben wij een plan opgesteld , gericht om via Google betere zoekresultaten te bereiken. Voorzover ben ik verast door de super positieve respons van de afgelopen weken, waaruit blijkt dat potentiele klanten mij al gemakkelijker weten te vinden! Het contact met beide heren is snel en prettig. Hierdoor heb ik het gevoel dat ze dichtbij staan en op hen kan bouwen om realistische doelen te gaan bereiken!"

Ferry | The Point Q Mediation

"Jack en Menno hebben mij enorm geholpen bij de bouw van mijn nieuwe site. Vervolgens zijn ze voor mij gaan adverteren op Google. Ik heb nu wel 3 nieuwe zaken per week, mijn agenda zit vol!"

Suzanne | Heussen Mediaion

"Ik had een bestaande website en Menno en Jack hebben mij geholpen om deze te splitsen en optimaliseren. Vervolgens zijn ze voor mij ook gaan adverteren op Google. Doordat zij zich met deze kant van mijn onderneming bezighouden, kan ik me richten op andere zaken. Ik zeg altijd maar zo, je moet doen waar je goed in bent, dat is dus goed verdeeld op deze manier. Wat ook heel fijn is, ze helpen me met technische ICT vragen, daar heb ik zelf helemaal geen verstand van en het is fijn om daarin terug te kunnen vallen op hun kennis en kunde. Ik hoop nog vele jaren met hen samen te kunnen werken!"

Chantal | CKV Advies & Mediation

"Ik heb al enige tijd contact met Jack en Menno van Oog op Marketing. Zij helpen mij met het verbeteren van mijn website en doen dat naar volle tevredenheid. Ook laat ik de marketing via hen lopen en ook daar ben ik zeer tevreden over. Zij zorgen dat mijn website goed te vinden is en dus ook voor leads. Het contact met Jack en Menno is zeer prettig en denken altijd mee en komen ook met goede ideeën. Kortom, ik kan Oog op Marketing & ICT iedereen aanraden die dit nodig heeft voor haar of zijn onderneming."

Mirjam | Mirjam van der Laan Mediation

"Jack en Menno verzorgen al een tijdje onze SEO en een gedeelte van de IT. Ondanks hun jeugdige leeftijd kan ik deze heren echt aanbevelen. Zeer professioneel en wat voor ons erg belangrijk is, korte lijnen en directe inzetbaarheid."

Michiel | G-Tools

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Je hoopt dat je website als een magneet werkt voor potentiële klanten. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw praktijk opvalt in de wereld van mediation? En dat op de juiste commerciele zoekopdrachten? Hier komt de kunst van zoekmachineoptimalisatie (SEO) om de hoek kijken.

SEO omvat het geheel van strategieën en technieken om de zichtbaarheid van jouw website in de organische, niet-betaalde zoekresultaten van zoekmachines zoals Google te verbeteren. Dit vormt een cruciaal onderdeel van de online marketingmix en heeft het vermogen om bezoekers te transformeren in leads en uiteindelijk in klanten voor jouw praktijk. Maar hoe doe je dat? Jouw site moet snel laden, een technische goede inrichting hebben en de juiste zoekwoorden bevatten, welke op de juiste manier zijn verwerkt. Dit doe je bijvoorbeeld met landingspagina’s.

SEO fungeert als de motor die zorgt voor meer organisch verkeer. Als jij wil schitteren in de zoekresultaten, is investeren in SEO de moeite waard en zul je de voordelen oogsten. Wij hebben ons toegespitst op marketing voor mediationpraktijken.

Gratis Kennismaken?

Posities Zoekmachine Tekst

Hoe ziet het eruit?

In deze illustratie zie je een overzicht van de verschillende Google resultaten bij een zoekopdracht.

Betaalde Google resultatenDit zijn de Google Advertenties die te zien zijn bij een (commerciële) zoekopdracht. Daar gaat deze pagina over. De adverteerder moet betalen per klik. Lees hier meer.

Google BedrijfsprofielHet Google Mijn Bedrijfsprofiel (GMB) komt tevoorschijn bij een gerichte of lokale zoekopdracht, zoals “mediator Utrecht”.

Organische Google ResultatenDe pagina’s die volgens Google het meest relevant zijn tot de zoekopdracht komen hier te staan. Ook hier kunnen we je bij helpen.

Een terugbelverzoek achterlaten?

Betaalde Google advertenties (SEA)

Een snelle en doeltreffende methode om jouw mediationpraktijk in de schijnwerpers te zetten en potentiële klanten aan te trekken, is het gebruik van betaalde Google-advertenties. Dankzij Google Ads wordt jouw praktijk opvallend bovenaan de zoekresultaten van Google gepresenteerd. Deze richten wij op de zoektermen die van belang zijn voor jouw onderneming. Deze zoekers worden dan naar jouw website geleid. Hier begint de noodzaak van een conversie-geoptimaliseerde site.

Wij begrijpen de noodzaak om constant nieuwe potentiële klanten te verwerven. Daarom bieden wij een alles-in-één service voor het beheren van jouw advertentiecampagnes, vanaf het initiële ontwerp van de site tot de, wijzigingen en conversie-optimalisatie. Ook zorgen we voor de ontwikkeling van cruciale landingspagina’s op jouw website. Uiteindelijk is het doel om websitebezoekers om te zetten in potentiële klanten. Een landingspagina is de pagina die een bezoeker als eerste ziet. En we weten allemaal, niets is belangrijker dan de eerste indruk.

Wij leggen grote nadruk op meetbare rendementen op jouw investering en begrijpen dat je niet graag te diep in de buidel tast voor elke klik. Door het inzetten van conversietracking en uitgebreide rapportages verkrijg je een nauwkeurig inzicht in hoe jouw advertentie-uitgaven resulteren in concrete resultaten. Wij houden een scherp oog op cruciale indicatoren zoals conversies, klikken, vertoningen, klikfrequentie en andere KPI’s om er zeker van te zijn dat jouw advertentiebudget op een doordachte en winstgevende manier wordt besteed. Dit vereist een continue en deskundige begeleiding. Daar kunnen wij jou in ontzorgen, wij hebben onze specialisatie op marketing voor mediationpraktijken.

Voor ons is het essentieel om te weten wat een gemiddeld mediationtraject voor jou oplevert en hoeveel conversies nodig zijn om één klant binnen te halen. Dit verschaft ons inzicht in de maximale advertentiekosten per conversie en vormt een meetlat voor de prestatiedoelen: marketing op maat voor mediationpraktijken.

Marketing voor mediationpraktijken

Waarom adverteren op Google?

Gerichte advertenties

Advertenties worden gericht op zoekwoorden die worden gebruikt door jouw potentiële klanten. Zo wordt jouw advertentiebudget tactisch en gericht uitgegeven aan jouw commerciële doelgroepen.

Kosteneffectief

Je betaalt alleen wanneer iemand op jouw advertentie klikt: je betaalt dus alleen wanneer er daadwerkelijke interesse wordt getoond in jouw diensten of producten. Vervolgens komt de bezoeker pas op jouw site.

Snel inzetbaar

Binnen 48 uur kun je de eerste resultaten verwachten. Het budget is dagelijks op en af te schalen. Zo blijft de campagne zeer flexibel. Dit in tegenstelling tot de zoekmachineoptimalisatie die voor de lange termijn bedoeld is.

Lokale zoekopdrachten

Advertenties worden gericht op zoekers uit een specifieke regio. Dit kan een provincie, stad of een straal van een vast aantal kilometer om jouw kantoor of werkplaats zijn. Zo bereik je jouw lokale doelgroep.

Meetbaar resultaat

Wanneer we weten wat een gemiddelde klant waard is en hoeveel conversies jij nodig hebt om één klant binnen te halen, ontstaat er een beeld van de maximale advertentiekosten die mogen worden gespendeerd per conversie. Dit is dan een prestatiedoel.

Website laten maken?

Op zoek naar een daadkrachtige en deskundige aanpak voor het ontwikkelen van een professionele website die de groei van jouw mediationpraktijk stimuleert? Wij hebben ons toegewijd aan het vervaardigen van websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar tevens naadloos aansluiten bij jouw doelgroep en marketingstrategie.

Wij realiseren ons als geen ander dat het niet voldoende is dat jouw website slechts visueel aantrekkelijk is; deze moet ook bezoekers aantrekken en transformeren tot klanten. Daarom gaan we altijd uitvoerig met je in gesprek om jouw behoeften en doelstellingen in kaart te brengen. Marketing speciaal voor mediationpraktijken.

Website Bouwen

Marketing en ICT onder één dak

Altijd en overal toegang tot jouw e-mails, apps en gegevens? Vloeiend werken in de cloud met je e-mail, agenda en Microsoft-apps altijd binnen handbereik? Dankzij een veelzijdige Microsoft 365 omgeving bieden we een solide en veilige oplossing. Onze ICT-helpdesk staat gereed om al jouw ICT-vragen met een glimlach te beantwoorden. Marketing & ICT, op maat voor mediationpraktijken.

Werkplekbeheer

Onderhoud & Beheer

Bij de bouw van onze websites staat gebruiksvriendelijkheid voorop, waardoor jij zonder moeite veranderingen kunt verwerken.  Maar we we weten dat de meeste ondernemers hier geen tijd en/of zin in hebben. Dat is de reden waarom wij paraat staan om al jouw vragen en uitdagingen op te pakken. Of het nu aanpassingen betreft, problemen die je ondervindt, of gewoonweg een verlangen naar inzicht, jouw wensen staan bij ons hoog op de prioriteitenlijst. Een onderhoudsabonnement komt dan in beeld.

Misschien beschik je reeds over een website, maar ben je op zoek naar methoden om deze te finetunen en te onderhouden. Ook hier komen wij om de hoek kijken, wij leggen onze focus op marketing voor mediationpraktijken.

Een terugbelverzoek achterlaten?

Hoe werkt het?

Mediation

STAP 1

Kennismaken met Jack & Menno

Wij starten altijd met een kennismakingsgesprek. Het is voor ons belangrijk om niet alleen jouw mediationpraktijk te leren kennen, maar ook jou als persoon. We komen graag te weten in welke richtig(en) jij actief bent. Familiemediation of misschien arbeidsmediation? Wij bereiden ons altijd voor met een analyse van jouw bestaande site en andere elementen binnen de “online aanwezigheid”.

Een zoekwoordenonderzoek kan daarbij ook niet ontbreken. Tijdens dit gesprek vertellen we over onze verschillende diensten. Welke zijn er voor jou interessant? Ben je meer op zoek naar een korte of lange termijn investering? In de wereld van de digitale marketing zijn er nogal wat verschillende oplossingen en strategieën.

 

Mediation
Handen uit de mouwen
Handen uit de mouwen

STAP 2

De handen uit de mouwen

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor Oog op Mediators gaan wij direct aan de slag. Wij gaan verder met het zoekwoordenonderzoek en bepalen samen welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw onderneming en werkgebied. Wij hebben toegang nodig tot de webhosting, de back-end van de site en de verschillende Google applicaties.

Vervolgens gaan wij van start met de nieuwe site, landingspagina's of advertentie campagnes. Heb je deze al? Dan is het belangrijk om de bestaande pagina's van de site of campagne te optimaliseren. Zijn er voor de websitebezoeker genoeg mogelijkheden om contact op te nemen? Is de site snel en voelt de lay-out natuurlijk aan? Is alle content op de site uniek en is Google in staat om de site te scannen (indexeren) zodat de site goed vindbaar is?

 

De eerste resultaten

STAP 3

De eerste resultaten

Onze klanten kiezen meestal voor een marketingmix: een strategisch plan waar we betaalde en organische marketingmodules inzetten. Wanneer er wordt ingezet op betaalde advertenties, zijn de eerste resultaten vaak binnen 48 uur zichtbaar en zullen de eerste klanten zich snel melden.

Een belangrijk voordeel van de organische marketing is dan weer dat wanneer er een goede positie in de zoekmachine is bereikt, deze soms jaren kan blijven staan.

De eerste resultaten
duurzame samenwerking
duurzame samenwerking

STAP 4

Een duurzame samenwerking

Het is voor ons uiterst belangrijk om transparant en duidelijk te zijn over onze dienstverlening, wij richten ons immers op een duurzame en lange samenwerking. Een laagdrempelige benadering en wekelijkse rapportages zijn hiervoor cruciaal. Onze ervaring geeft de basis voor de specialisatie in marketing voor mediators.

Hebben we je interesse gewekt of heb je toch nog enkele vragen? Dan leggen we het graag nog een keertje uit.

 

Menno Stuiver

← Menno

Hallo, mijn naam is Menno! Na enkele jaren in de ICT-wereld gewerkt te hebben, raakte ik geïnteresseerd in de wereld van de digitale marketing. Ik begon mij hierin te verdiepen en besloot al snel dat dit hét was.

Ik kijk ernaar uit om bedrijven te helpen bij hun ICT oplossingen en de online aanwezigheid te verbeteren.

Jack →

Leuk kennis met je te maken, mijn naam is Jack. Vanaf het eerste moment dat ik een computer aanraakte, ben ik begonnen met creëren.

Wat begon bij het maken van websites voor familieleden en vrienden, is al snel uitgegroeid tot iets serieus! Ik zit nu al meer dan 7 jaar in ’t vak, heb mooie marketingcampagnes mogen aansturen in vele verschillende branches en ik kan met trots zeggen dat dit ook mijn hobby en passie is.

Jack Higgs
Menno Stuiver

Menno

Hallo, mijn naam is Menno! Na enkele jaren in de ICT-wereld gewerkt te hebben, raakte ik geïnteresseerd in de wereld van de digitale marketing. Ik begon mij hierin te verdiepen en besloot al snel dat dit hét was.

Ik kijk ernaar uit om bedrijven te helpen bij hun ICT oplossingen en de online aanwezigheid te verbeteren.

Jack Higgs

Jack

Leuk kennis met je te maken, mijn naam is Jack. Vanaf het eerste moment dat ik een computer aanraakte, ben ik begonnen met creëren.

Wat begon bij het maken van websites voor familieleden en vrienden, is al snel uitgegroeid tot iets serieus! Ik zit nu al meer dan 7 jaar in ’t vak, heb mooie marketingcampagnes mogen aansturen in vele verschillende branches en ik kan met trots zeggen dat dit ook mijn hobby en passie is.

Neem contact op

Heb je interesse in onze diensten, of toch nog wat vragen? Vul dan het formulier in. We leggen het je graag uit.

TELEFOON

085 3031 488

 

ADRES

Nieuwe Osdorpergracht 406P
1068 HV, Amsterdam

 

 

Gratis kennismaken?

 Bel of mail ons!