Marketing voor mediators: digitale marketing & ICT voor jouw mediationpraktijk onder één dak

Wij staan voor volledige ontzorging van onze klanten en zetten ons in om de optimale digitale marketingondersteuning te bieden voor hun mediationpraktijk. Met een frisse en deskundige aanpak werken we nauw samen met onze klanten om hun online aanwezigheid en prestaties te verbeteren.

Oog op Marketing & ICT

Alles onder één dak

Hoe maken wij van jouw mediationpraktijk een succesverhaal?

  1. Speciaal voor mediators

Ben je op zoek naar een drukke agenda vol met mediationtrajecten? Oog op Mediators heeft diverse mediators in hun klantenbestand. Dankzij onze jarenlange ervaring in het opzetten van winstgevende marketingcampagnes voor onze cliënten, weten we precies hoe we jouw agenda ook kunnen laten volstromen. We weten welke zoektermen potentiële klanten gebruiken en begrijpen wat de cruciale aspecten van de website zijn. Onze succesverhalen zullen je zeker overtuigen om met ons samen te werken.

  1. Site & advertentie campagnes

Door middel van Google Advertenties wordt jouw praktijk vindbaar voor de zoektermen die potentiële klanten gebruiken. Zodra bezoekers op jouw website belanden, is het cruciaal dat de site een intuïtieve structuur en heldere teksten bevat. Vervolgens moet jouw website de bezoekers overtuigen om daadwerkelijk contact met jou op te nemen. Hiervoor is een conversie-geoptimaliseerde website essentieel. Op al deze gebieden nemen wij de verantwoordelijkheid met ons alles-in-1 pakket, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

  1. Een duurzame samenwerking

Het is van essentieel belang voor ons om volledige transparantie te bieden over onze dienstverlening, aangezien we ons richten op het opbouwen van een duurzame en langdurige samenwerking. Onze toegankelijke aanpak en wekelijkse rapportages spelen hierbij een cruciale rol.

Als we je nieuwsgierig hebben gemaakt en je graag kennis wilt maken, of als er nog vragen zijn die je beantwoord wilt hebben, staan we klaar om dit graag nader toe te lichten. Marketing, speciaal voor mediators.

Eerst kennismaken,
dan beslissen.

Bij onze eerste ontmoeting onderzoeken we de online groeikansen voor jouw praktijk en stellen we gezamenlijk een ambitieus en op maat gemaakt plan op.

"Oog op Marketing & ICT is een serviceverlener van ongekende kwaliteit. Niet alleen deskundig, maar ook goede en snelle reactietijden; we weten allemaal dat dit zo belangrijk is. Online of face-to-face, ze maken dat je kunt vertrouwen op hun kennis en kunde. Geen enkele onderschatting van de vraag, ze staan voor je klaar en ze lossen de issues op. Meedenken en mee-ontwikkelen. Ik ben heel blij dat ik met hen zaken doe en raad iedereen aan dit ook te doen!"

Ton | Lifemediation

"Jack en Menno hebben mij enorm geholpen bij de bouw en structuur van mijn nieuwe site. Samen hebben wij een plan opgesteld , gericht om via Google betere zoekresultaten te bereiken. Voorzover ben ik verast door de super positieve respons van de afgelopen weken, waaruit blijkt dat potentiele klanten mij al gemakkelijker weten te vinden! Het contact met beide heren is snel en prettig. Hierdoor heb ik het gevoel dat ze dichtbij staan en op hen kan bouwen om realistische doelen te gaan bereiken!"

Ferry | The Point Q Mediation

"Jack en Menno hebben mij enorm geholpen bij de bouw van mijn nieuwe site. Vervolgens zijn ze voor mij gaan adverteren op Google. Ik heb nu wel 3 nieuwe zaken per week, mijn agenda zit vol!"

Suzanne | Heussen Mediaion

"Ik had een bestaande website en Menno en Jack hebben mij geholpen om deze te splitsen en optimaliseren. Vervolgens zijn ze voor mij ook gaan adverteren op Google. Doordat zij zich met deze kant van mijn onderneming bezighouden, kan ik me richten op andere zaken. Ik zeg altijd maar zo, je moet doen waar je goed in bent, dat is dus goed verdeeld op deze manier. Wat ook heel fijn is, ze helpen me met technische ICT vragen, daar heb ik zelf helemaal geen verstand van en het is fijn om daarin terug te kunnen vallen op hun kennis en kunde. Ik hoop nog vele jaren met hen samen te kunnen werken!"

Chantal | CKV Advies & Mediation

"Ik heb al enige tijd contact met Jack en Menno van Oog op Marketing. Zij helpen mij met het verbeteren van mijn website en doen dat naar volle tevredenheid. Ook laat ik de marketing via hen lopen en ook daar ben ik zeer tevreden over. Zij zorgen dat mijn website goed te vinden is en dus ook voor leads. Het contact met Jack en Menno is zeer prettig en denken altijd mee en komen ook met goede ideeën. Kortom, ik kan Oog op Marketing & ICT iedereen aanraden die dit nodig heeft voor haar of zijn onderneming."

Mirjam | Mirjam van der Laan Mediation

"Jack en Menno verzorgen al een tijdje onze SEO en een gedeelte van de IT. Ondanks hun jeugdige leeftijd kan ik deze heren echt aanbevelen. Zeer professioneel en wat voor ons erg belangrijk is, korte lijnen en directe inzetbaarheid."

Michiel | G-Tools

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Wanneer je een website beheert, heb je natuurlijk de wens dat deze zich als een magneet op potentiële klanten richt. Maar hoe maak je jouw praktijk zichtbaar voor de interessante zoekopdrachten? Dat is waar de kunst van zoekmachineoptimalisatie (SEO) om de hoek komt kijken.

SEO is een verzamelnaam van het proces van het opkrikken van de zichtbaarheid van jouw website in de organische, niet-betalende zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit is een belangrijk onderdeel van de online marketing en heeft de kracht om bezoekers te transformeren tot leads en, bij uitstek, tot klanten voor jouw praktijk.

In het kort, zoekmachineoptimalisatie is een onmisbare pilaar van online marketing. Het is de motor achter meer organisch verkeer. Wil jij schitteren in de zoekresulaten? Dan loont het om in SEO te investeren en te proviteren van de voordelen. Wij hebben ons ingezet op marketing, speciaal voor mediators.

Gratis Kennismaken?

Posities Zoekmachine Tekst

Hoe ziet het eruit?

In deze illustratie zie je een overzicht van de verschillende Google resultaten bij een zoekopdracht.

Betaalde Google resultatenDit zijn de Google Advertenties die te zien zijn bij een (commerciële) zoekopdracht. Daar gaat deze pagina over. De adverteerder moet betalen per klik. Lees hier meer.

Google BedrijfsprofielHet Google Mijn Bedrijfsprofiel (GMB) komt tevoorschijn bij een gerichte of lokale zoekopdracht, zoals “mediator Utrecht”.

Organische Google ResultatenDe pagina’s die volgens Google het meest relevant zijn tot de zoekopdracht komen hier te staan. Ook hier kunnen we je bij helpen.

Een terugbelverzoek achterlaten?

Betaalde Google advertenties (SEA)

Een vliegensvlugge en efficiënte manier om jouw mediationpraktijk in de schijnwerpers te zetten en potentiële klanten aan te trekken, is door gebruik te maken van betaalde Google-advertenties. Met de hulp van Google Ads verschijnt jouw bedrijf als een blikvanger bovenaan de Google-zoekresultaten voor de zoektermen die commercieel interessant zijn voor jouw onderneming. De bezoekers komen vervolgens op jouw site terecht. Dan is het belangrijk om een conversie-geoptimaliseerde site te hebben.

Bij Oog op Mediators begrijpen wij de constante behoefte om nieuwe potentiële klanten aan te trekken. Daarom reiken wij een alles-in-één service aan voor het beheren van jouw advertentiecampagnes, van de eerste bouw van de site tot de permanente monitoring en optimalisatie. Bovendien nemen we de bouw van essentiële landingspagina’s op jouw website voor onze rekening, want uiteindelijk wil je websitebezoekers omtoveren tot potentiële klanten.

Wij hechten waarde aan meetbare rendementen op jouw investering en begrijpen dat je niet graag te diep in de buidel tast voor elke klik. Met behulp van conversietracking en uitgebreide rapportages krijg je precies inzicht in hoe jouw advertentie-uitgaven zich vertalen naar tastbare resultaten. We schenken aandacht aan cruciale indicatoren zoals conversies, klikken, vertoningen, klikpercentage en andere KPI’s om ervoor te zorgen dat je advertentiebudget op doordachte en rendabele wijze wordt benut. Dit vergt een voortdurende, deskundige sturing, en dat is precies waar wij jou in ontzorgen.

Voor ons is het van belang om te weten wat een gemiddeld mediationtraject voor jou oplevert en hoeveel conversies je nodig hebt om één klant binnen te halen. Dit biedt inzicht in de maximaal toelaatbare advertentiekosten per conversie en vormt zo een meetstaaf voor de prestatiedoelen: marketing voor mediators.

Marketing voor mediators

Waarom adverteren op Google?

Gerichte advertenties

Advertenties worden gericht op zoekwoorden die worden gebruikt door jouw potentiële klanten. Zo wordt jouw advertentiebudget tactisch en gericht uitgegeven aan jouw commerciële doelgroepen.

Kosteneffectief

Je betaalt alleen wanneer iemand op jouw advertentie klikt: je betaalt dus alleen wanneer er daadwerkelijke interesse wordt getoond in jouw diensten of producten. Vervolgens komt de bezoeker pas op jouw site.

Snel inzetbaar

Binnen 48 uur kun je de eerste resultaten verwachten. Het budget is dagelijks op en af te schalen. Zo blijft de campagne zeer flexibel. Dit in tegenstelling tot de zoekmachineoptimalisatie die voor de lange termijn bedoeld is.

Lokale zoekopdrachten

Advertenties worden gericht op zoekers uit een specifieke regio. Dit kan een provincie, stad of een straal van een vast aantal kilometer om jouw kantoor of werkplaats zijn. Zo bereik je jouw lokale doelgroep.

Meetbaar resultaat

Wanneer we weten wat een gemiddelde klant waard is en hoeveel conversies jij nodig hebt om één klant binnen te halen, ontstaat er een beeld van de maximale advertentiekosten die mogen worden gespendeerd per conversie. Dit is dan een prestatiedoel.

Website laten maken?

Op zoek naar een doortastende en deskundige aanpak voor de ontwikkeling van een professionele website die de groei van jouw mediationpraktijk stimuleert? Dan hoef je niet verder te zoeken!

Wij hebben ons toegelegd op het creëren van websites die niet enkel esthetisch plezier verschaffen, maar tevens naadloos samenvloeien met jouw doelgroep en marketingstrategie. We beseffen als geen ander dat het niet volstaat dat jouw website enkel visueel aantrekkelijk is; deze moet eveneens bezoekers aantrekken en omvormen tot toegewijde klanten. Daarom gaan we steeds uitgebreid met je in gesprek om jouw behoeften en doelstellingen te ontrafelen: marketing voor mediators.

Website Bouwen

Marketing en ICT onder één dak

Volledige toegang tot al je e-mails, apps en gegevens, waar je je ook bevindt? Naadloos werken in de cloud met je e-mail, agenda en Microsoft-apps altijd binnen handbereik? Met een veelzijdige Microsoft 365 omgeving creëren we een betrouwbare en veilige oplossing. Onze ICT-helpdesk staat altijd paraat om al jouw ICT-vragen met een glimlach te beantwoorden. Marketing & ICT, speciaal voor mediators.

Werkplekbeheer

Onderhoud & Beheer

Onze websites worden gebouwd op een gebruiksvriendelijk platform, zodat je eenvoudig zelf wijzigingen kunt doorvoeren. Hierdoor heb je de vrijheid om nieuwe informatie toe te voegen, teamleden te introduceren, of zelfs een blog te publiceren.

Maar we begrijpen dat tijd soms schaars is. Daarom zijn wij er om jouw vragen en website-gerelateerde uitdagingen op te vangen. Of het nu gaat om aanpassingen, problemen of andere vragen, we hebben jouw gemoedsrust hoog in het vaandel staan.

Misschien heb je al een goede website, maar zoek je naar manieren om deze te optimaliseren en onderhouden? Ook daarin voorzien wij graag, wij zetten in op marketing voor mediators.

Een terugbelverzoek achterlaten?

Hoe werkt het?

Mediation

STAP 1

Kennismaken met Jack & Menno

Wij starten altijd met een kennismakingsgesprek. Het is voor ons belangrijk om niet alleen jouw mediationpraktijk te leren kennen, maar ook jou als persoon. We komen graag te weten in welke richtig(en) jij actief bent. Familiemediation of misschien arbeidsmediation? Wij bereiden ons altijd voor met een analyse van jouw bestaande site en andere elementen binnen de “online aanwezigheid”.

Een zoekwoordenonderzoek kan daarbij ook niet ontbreken. Tijdens dit gesprek vertellen we over onze verschillende diensten. Welke zijn er voor jou interessant? Ben je meer op zoek naar een korte of lange termijn investering? In de wereld van de digitale marketing zijn er nogal wat verschillende oplossingen en strategieën.

 

Mediation
Handen uit de mouwen
Handen uit de mouwen

STAP 2

De handen uit de mouwen

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor Oog op Mediators gaan wij direct aan de slag. Wij gaan verder met het zoekwoordenonderzoek en bepalen samen welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw onderneming en werkgebied. Wij hebben toegang nodig tot de webhosting, de back-end van de site en de verschillende Google applicaties.

Vervolgens gaan wij van start met de nieuwe site, landingspagina's of advertentie campagnes. Heb je deze al? Dan is het belangrijk om de bestaande pagina's van de site of campagne te optimaliseren. Zijn er voor de websitebezoeker genoeg mogelijkheden om contact op te nemen? Is de site snel en voelt de lay-out natuurlijk aan? Is alle content op de site uniek en is Google in staat om de site te scannen (indexeren) zodat de site goed vindbaar is?

 

De eerste resultaten

STAP 3

De eerste resultaten

Onze klanten kiezen meestal voor een marketingmix: een strategisch plan waar we betaalde en organische marketingmodules inzetten. Wanneer er wordt ingezet op betaalde advertenties, zijn de eerste resultaten vaak binnen 48 uur zichtbaar en zullen de eerste klanten zich snel melden.

Een belangrijk voordeel van de organische marketing is dan weer dat wanneer er een goede positie in de zoekmachine is bereikt, deze soms jaren kan blijven staan.

De eerste resultaten
duurzame samenwerking
duurzame samenwerking

STAP 4

Een duurzame samenwerking

Het is voor ons uiterst belangrijk om transparant en duidelijk te zijn over onze dienstverlening, wij richten ons immers op een duurzame en lange samenwerking. Een laagdrempelige benadering en wekelijkse rapportages zijn hiervoor cruciaal. Onze ervaring geeft de basis voor de specialisatie in marketing voor mediators.

Hebben we je interesse gewekt of heb je toch nog enkele vragen? Dan leggen we het graag nog een keertje uit.

 

Menno Stuiver

← Menno

Hallo, mijn naam is Menno! Na enkele jaren in de ICT-wereld gewerkt te hebben, raakte ik geïnteresseerd in de wereld van de digitale marketing. Ik begon mij hierin te verdiepen en besloot al snel dat dit hét was.

Ik kijk ernaar uit om bedrijven te helpen bij hun ICT oplossingen en de online aanwezigheid te verbeteren.

Jack →

Leuk kennis met je te maken, mijn naam is Jack. Vanaf het eerste moment dat ik een computer aanraakte, ben ik begonnen met creëren.

Wat begon bij het maken van websites voor familieleden en vrienden, is al snel uitgegroeid tot iets serieus! Ik zit nu al meer dan 7 jaar in ’t vak, heb mooie marketingcampagnes mogen aansturen in vele verschillende branches en ik kan met trots zeggen dat dit ook mijn hobby en passie is.

Jack Higgs
Menno Stuiver

Menno

Hallo, mijn naam is Menno! Na enkele jaren in de ICT-wereld gewerkt te hebben, raakte ik geïnteresseerd in de wereld van de digitale marketing. Ik begon mij hierin te verdiepen en besloot al snel dat dit hét was.

Ik kijk ernaar uit om bedrijven te helpen bij hun ICT oplossingen en de online aanwezigheid te verbeteren.

Jack Higgs

Jack

Leuk kennis met je te maken, mijn naam is Jack. Vanaf het eerste moment dat ik een computer aanraakte, ben ik begonnen met creëren.

Wat begon bij het maken van websites voor familieleden en vrienden, is al snel uitgegroeid tot iets serieus! Ik zit nu al meer dan 7 jaar in ’t vak, heb mooie marketingcampagnes mogen aansturen in vele verschillende branches en ik kan met trots zeggen dat dit ook mijn hobby en passie is.

Neem contact op

Heb je interesse in onze diensten, of toch nog wat vragen? Vul dan het formulier in. We leggen het je graag uit.

TELEFOON

085 3031 488

 

ADRES

Nieuwe Osdorpergracht 406P
1068 HV, Amsterdam

 

 

Gratis kennismaken?

 Bel of mail ons!