Over ons

Wij hebben elkaar leren kennen tijdens onze studietijd. We hebben altijd al een passie gehad voor ondernemen, ICT en digitale marketing. Na onze studie koos Jack ervoor om te gaan ondernemen, in de wereld van de digitale marketing. Menno besloot te gaan voor ICT.  Na een aantal jaar in onze eigen markt actief te zijn geweest, besloten we eind 2022 onze krachten te bundelen om samen een digitaal marketing & ICT-bureau op te richten. Het is een grote stap, maar we geloven in onze droom en zijn vastbesloten om van het bedrijf een succes te maken.

Het begon natuurlijk enthousiast met het delen van ideeën over de verschillende diensten en het brainstormen over verschillende strategieën. We waren snel erg enthousiast en toegewijd om het beste werk te leveren voor onze klanten. Het duurde ook niet lang voordat we onze eerste klanten binnenhaalden.

Inmiddels is het bedrijf volop in ontwikkeling en aan het groeien tot een succesvolle onderneming en hebben we een groeiend aantal klanten.

Als je op zoek bent naar een digitaal marketingbureau, dan weet je dat je bij ons aan het juiste adres bent. We staan klaar om je te helpen jouw online aanwezigheid te verbeteren en jouw bedrijf te laten groeien. Eerlijk, betrouwbaar en behulpzaam. Dat staat bij ons op nummer één.

Menno Stuiver

Menno Stuiver

Jack Higgs

Jack Higgs

Een terugbelverzoek achterlaten?

"Oog op Marketing & ICT is een serviceverlener van ongekende kwaliteit. Niet alleen deskundig, maar ook goede en snelle reactietijden; we weten allemaal dat dit zo belangrijk is. Online of face-to-face, ze maken dat je kunt vertrouwen op hun kennis en kunde. Geen enkele onderschatting van de vraag, ze staan voor je klaar en ze lossen de issues op. Meedenken en mee-ontwikkelen. Ik ben heel blij dat ik met hen zaken doe en raad iedereen aan dit ook te doen!"

Ton | Lifemediation

"Jack en Menno hebben mij enorm geholpen bij de bouw en structuur van mijn nieuwe site. Samen hebben wij een plan opgesteld , gericht om via Google betere zoekresultaten te bereiken. Voorzover ben ik verast door de super positieve respons van de afgelopen weken, waaruit blijkt dat potentiele klanten mij al gemakkelijker weten te vinden! Het contact met beide heren is snel en prettig. Hierdoor heb ik het gevoel dat ze dichtbij staan en op hen kan bouwen om realistische doelen te gaan bereiken!"

Ferry | The Point Q Mediation

"Jack en Menno hebben mij enorm geholpen bij de bouw van mijn nieuwe site. Vervolgens zijn ze voor mij gaan adverteren op Google. Ik heb nu wel 3 nieuwe zaken per week, mijn agenda zit vol!"

Suzanne | Heussen Mediaion

"Ik had een bestaande website en Menno en Jack hebben mij geholpen om deze te splitsen en optimaliseren. Vervolgens zijn ze voor mij ook gaan adverteren op Google. Doordat zij zich met deze kant van mijn onderneming bezighouden, kan ik me richten op andere zaken. Ik zeg altijd maar zo, je moet doen waar je goed in bent, dat is dus goed verdeeld op deze manier. Wat ook heel fijn is, ze helpen me met technische ICT vragen, daar heb ik zelf helemaal geen verstand van en het is fijn om daarin terug te kunnen vallen op hun kennis en kunde. Ik hoop nog vele jaren met hen samen te kunnen werken!"

Chantal | CKV Advies & Mediation

"Ik heb al enige tijd contact met Jack en Menno van Oog op Marketing. Zij helpen mij met het verbeteren van mijn website en doen dat naar volle tevredenheid. Ook laat ik de marketing via hen lopen en ook daar ben ik zeer tevreden over. Zij zorgen dat mijn website goed te vinden is en dus ook voor leads. Het contact met Jack en Menno is zeer prettig en denken altijd mee en komen ook met goede ideeën. Kortom, ik kan Oog op Marketing & ICT iedereen aanraden die dit nodig heeft voor haar of zijn onderneming."

Mirjam | Mirjam van der Laan Mediation

"Jack en Menno verzorgen al een tijdje onze SEO en een gedeelte van de IT. Ondanks hun jeugdige leeftijd kan ik deze heren echt aanbevelen. Zeer professioneel en wat voor ons erg belangrijk is, korte lijnen en directe inzetbaarheid."

Michiel | G-Tools

Neem contact op

Heb je interesse in onze diensten, of toch nog wat vragen? Vul dan het formulier in. We leggen het je graag uit.

TELEFOON

085 3031 488

 

ADRES

Nieuwe Osdorpergracht 406P
1068 HV, Amsterdam

 

 

Gratis kennismaken?

 Bel of mail ons!