Onze succesverhalen

Heussen Mediation

Heussen Mediation

Echtscheidingsmediator

 

“Jack en Menno hebben mij enorm geholpen bij de bouw van mijn nieuwe site. Met hun creativiteit hebben zijn een mooie nieuwe website  neergezet. Tegelijkertijd zijn ze voor mij gaan adverteren op Google. Ik heb nu wel 3 nieuwe klanten per week!”

 

 

Suzanne Heussen

CKV Mediation

CKV Mediation

Echtscheidingsmediator

 

“Chantal Kapitein is een echtscheidingsmediator uit Breda. Wij hebben een nieuwe site gebouwd voor haar mediationpraktijk. Voor Chantal beheren we de advertentiecampagnes op Google. Ook verzorgen wij meerdere Microsoft 365 omgevingen en zorgen we voor dynamisch marketingstrategie.”

 

Chantal Kapitein

DKM Mediation

DKM Mediation

Arbeids, business & echtscheidingsmediator

 

“Mark de Krosse is een arbeid, business en echtscheidingsmediator uit Badhoevedorp. Wij hebben voor hem een nieuwe site gemaakt en zijn daarmee gaan adverteren op Google. Ook voor zijn ICT vraagstukken weet hij ons te vinden.”

 

Mark de Krosse

Mirjam van der Laan

Mirjam van der Laan

Arbeids & Echtscheidingsmediator & Relatietherapie

 

   “Mirjam is van vele markten thuis. Voor haar mediationpraktijk hebben we een flinke verbouwing op de site gedaan. Deze site is geoptimaliseerd en daardoor beter vindbaar geworden. Ook zijn er tientallen landingspagina’s bijgekomen. Tot slot verzorgen wij de benodigde ICT-oplossingen voor Mirjam.”

 

Mirjam van der Laan

Lifemediation

Lifemediation

Mediation Opleidingsinstituut

 

   “Lifemediation is een mediation opleidingsinstituut uit Eindhoven. Ton is bij ons als klant gekomen met een verouderde site, wij hebben zijn nieuwe site gebouwd en deze maximaal geoptimaliseerd. Wij hebben een adviserende rol in de marketingstrategie en beheren inmiddels ook diverse ICT-oplossingen en de Google advertentiecampagnes.”

 

Ton Schmitz

Villa Familia

Villa Familia

Echtscheidingsmediator & Relatietherapie

 

“Ingeborg is een echtscheidingsmediator en therapeut uit Best. Wij hebben een grove verbouwing op de site gedaan en zijn gestart met de Google advertentiecampagnes. Ingeborg werkt inmiddels ook aan een andere onderneming en ook daar zijn wij voor aan het werk. Wij hebben een adviserende rol in de marketingstrategie van Ingeborg.”

 

Ingeborg Plinck

G-Tools

G – Tools

Groothandel & Webshop

 

“G-Tools een webshop en groothandel, actief in de groene wereld. Wij verzorgen het onderhoud en beheer van hun webshop.  Ook zorgen wij voor de zoekmachineoptimalisatie en hebben we succesvol meerdere nummer 1 posities behaald voor de producten in de zoekmachine, in meerdere landen.”

 

Michiel van Dijk

CKV Mediation

CKV Advies

Coaching & Counseling

 

“Chantal Kapitein is een therapeut uit Breda. Naast haar mediationpraktijk doet Chantal ook aan coaching en counseling. Wij werken aan haar site en zorgen voor een winstgevende marketingcampagne. Tot slot verzorgen wij meerdere Microsoft 365 omgevingen.

 

Chantal Kapitein

Costa Card

Costa Card

Citypass Costa Del Sol

 

“Costa Card is een startende onderneming uit Nederland, zij werken aan een citypass voor de Spaanse Costa Del Sol. Wij bouwen aan hun 5-talige website en zorgen voor een digitaal marketingplan. Ook beheren wij een Microsoft 365 omgeving en werken we samen aan de realisatie van de customer journey.

 

Team Costa Card

the Point Q

The Point Q

Arbeids & echtscheidingsmediator

 

“Jack en Menno hebben mij enorm geholpen bij de bouw en structuur van mijn nieuwe site. Samen hebben wij een plan opgesteld , gericht om via Google betere zoekresultaten te bereiken. Voorzover ben ik verast door de super positieve respons van de afgelopen weken, waaruit blijkt dat potentiele klanten mij al gemakkelijker weten te vinden! Het contact met beide heren is snel en prettig. Hierdoor heb ik het gevoel dat ze dichtbij staan en op hen kan bouwen om realistische doelen te gaan bereiken!”

 

Ferry Francois

De Groot Dakspecialist

De Groot

Dakspecialist

 

“De Groot is een dakspecialist uit Boxtel. Van onderhoud en impregneren tot reparaties aan daken, schoorstenen, vogelwering, nokvorsten en gevels. Wij beheren de Google advertentiecampagnes voor de verschillende diensten en werken aan de conversie-optimalisite van hun eigen site.”

 

Team de Groot

Resolvevisie

ResolveVisie

Echtscheidingmediators

 

“ResolveVisie is een landelijke organisatie met acht mediators, samen bieden zijn een landelijke dekking. Wij verzorgen de digitale aanwezigheid van de mediators. Via verschillende kanalen zorgen we voor een constante stroom aan bezoekers op hun site. ”

 

Team ResolveVisie

Neem contact op

Heb je interesse in onze diensten, of toch nog wat vragen? Vul dan het formulier in. We leggen het je graag uit.

TELEFOON

085 3031 488

 

ADRES

Nieuwe Osdorpergracht 406P
1068 HV, Amsterdam

 

 

Gratis kennismaken?

 Bel of mail ons!