Website laten maken?

Wil je een professionele en effectieve website laten maken die jouw mediationpraktijk helpt groeien? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van websites die niet alleen mooi zijn, maar ook aansluiten bij jouw doelgroep en marketingstrategie. We weten als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw website er niet alleen goed uitziet, maar ook bezoekers aantrekt en converteert naar klanten. Daarom gaan we altijd uitgebreid met je in gesprek om jouw wensen en doelen te achterhalen.

Website Bouwen

Ben je op zoek naar mediation trajecten?

Ben je toe aan een volle agenda met mediation trajecten? Oog op Mediators heeft verschillende mediators in het klantenbestand. Omdat wij al jarenlang winstgevende marketing campagnes draaien voor onze klanten weten wij precies hoe we óók jouw agenda kunnen vullen. Onze succesverhalen zullen je overtuigen een samenwerking met ons aan te gaan. 

STAP 1

Kennismaken met Jack & Menno

Wij starten altijd met een kennismakingsgesprek. Het is voor ons belangrijk om niet alleen jouw mediationpraktijk te leren kennen, maar ook jou als persoon. We komen graag te weten in welke richtig(en) jij actief bent. Familiemediation of misschien arbeidsmediation? Wij bereiden ons altijd voor met een analyse van jouw bestaande site en andere elementen binnen de “online aanwezigheid”.

Wij bereiden ons altijd voor met een analyse van jouw online aanwezigheid. Hoe ziet jouw site er nu uit? Is het tijd voor een nieuwe site of is een grove verbouwing voldoende? Een zoekwoordenonderzoek kan ook niet ontbreken. Staat jouw naam misschien ook op andere sites of heb je misschien veel concurrenten?

 

Kennismaken met Jack en Menno
Wat is er nodig

STAP 2

Wat is er nodig?

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor Oog op Mediators gaan wij direct aan de slag. Wij gaan verder met het zoekwoordenonderzoek en bepalen samen welke er relevant zijn voor jouw onderneming. Wij hebben toegang nodig tot de benodigde applicaties, het hostingpakket, de back-end van de site en de verschillende Google-applicaties. Denk dan aan de Google Analytics, Search Console, Tag Manager, Bedrijfsprofiel en advertentieaccount.

In deze fase stellen we een plan-van-aanpak op voor jouw nieuwe site. Jouw wensen en behoeften zijn lijdend. We verwerken alle pijnpunten en verbeterpunten.  Misschien wil je ook een nieuw logo of een frisse huisstijl voor de nieuw site? Alles komt aan bod!

STAP 3

De eerste resultaten

In de regel staat maximaal na 5 weken het eerste concept van de site online. De website is volledig ingericht op jouw wensen. Inclusief de benodigde contactformulieren, conversie-elementen, informatie en eventuele CRM- of API-koppelingen. Het is voor ons belangrijk dat de nieuwe website precies aansluit op wat jij wil. Daarom volgen de benodigde rondes aan feedback en aanpassingen voor de site.

De nieuwe site is gebouwd volgende de nieuwste richtlijnen van Google om goed vindbaar te zijn en is geoptimaliseerd om de site-bezoeker om te zetten tot conversie.

De eerste resultaten
Een duurzame samenwerking

STAP 4

Een duurzame samenwerking

Eigenlijk zijn wij van mening dat een website nooit “af” is. We zien vaak dat ondernemers allerlei ideeën krijgen wanneer de nieuwe website online staat. Om die reden sluiten we vaak een onderhoudsabonnement af met onze klanten. Daarin onderhouden, beveiligen en actualiseren de site continu en staan klaar voor jouw verzoeken. Wil je misschien een andere foto of tekst op de site? Zet het op de mail en wij regelen het.

Heb je toch misschien nog enkele vragen? Dan leggen we het graag nog een keertje uit. Neem contact op!

 

Een terugbelverzoek achterlaten?

Onderhoud & Beheer

Onze websites zijn gebouwd op een gebruiksvriendelijk platform, waardoor je zelf gemakkelijk aanpassingen kunt maken. Zo kun je zelf nieuwe informatie, personeelsleden of een blog posten.

Maar misschien heb je hier helemaal geen tijd voor? Dat begrijpen we wel. Wij staan klaar voor jouw vragen en problemen met de website. Wijzigingen, problemen of andere vragen: wij kiezen voor maximale ontzorging!

Misschien heb je al een goede website, maar wil je deze alleen optimaliseren en onderhouden? Ook dat kunnen we voor je verzorgen.

Website onderhoud

"Oog op Marketing & ICT is een serviceverlener van ongekende kwaliteit. Niet alleen deskundig, maar ook goede en snelle reactietijden; we weten allemaal dat dit zo belangrijk is. Online of face-to-face, ze maken dat je kunt vertrouwen op hun kennis en kunde. Geen enkele onderschatting van de vraag, ze staan voor je klaar en ze lossen de issues op. Meedenken en mee-ontwikkelen. Ik ben heel blij dat ik met hen zaken doe en raad iedereen aan dit ook te doen!"

Ton | Lifemediation

"Jack en Menno hebben mij enorm geholpen bij de bouw en structuur van mijn nieuwe site. Samen hebben wij een plan opgesteld , gericht om via Google betere zoekresultaten te bereiken. Voorzover ben ik verast door de super positieve respons van de afgelopen weken, waaruit blijkt dat potentiele klanten mij al gemakkelijker weten te vinden! Het contact met beide heren is snel en prettig. Hierdoor heb ik het gevoel dat ze dichtbij staan en op hen kan bouwen om realistische doelen te gaan bereiken!"

Ferry | The Point Q Mediation

"Jack en Menno hebben mij enorm geholpen bij de bouw van mijn nieuwe site. Vervolgens zijn ze voor mij gaan adverteren op Google. Ik heb nu wel 3 nieuwe zaken per week, mijn agenda zit vol!"

Suzanne | Heussen Mediaion

"Ik had een bestaande website en Menno en Jack hebben mij geholpen om deze te splitsen en optimaliseren. Vervolgens zijn ze voor mij ook gaan adverteren op Google. Doordat zij zich met deze kant van mijn onderneming bezighouden, kan ik me richten op andere zaken. Ik zeg altijd maar zo, je moet doen waar je goed in bent, dat is dus goed verdeeld op deze manier. Wat ook heel fijn is, ze helpen me met technische ICT vragen, daar heb ik zelf helemaal geen verstand van en het is fijn om daarin terug te kunnen vallen op hun kennis en kunde. Ik hoop nog vele jaren met hen samen te kunnen werken!"

Chantal | CKV Advies & Mediation

"Ik heb al enige tijd contact met Jack en Menno van Oog op Marketing. Zij helpen mij met het verbeteren van mijn website en doen dat naar volle tevredenheid. Ook laat ik de marketing via hen lopen en ook daar ben ik zeer tevreden over. Zij zorgen dat mijn website goed te vinden is en dus ook voor leads. Het contact met Jack en Menno is zeer prettig en denken altijd mee en komen ook met goede ideeën. Kortom, ik kan Oog op Marketing & ICT iedereen aanraden die dit nodig heeft voor haar of zijn onderneming."

Mirjam | Mirjam van der Laan Mediation

"Jack en Menno verzorgen al een tijdje onze SEO en een gedeelte van de IT. Ondanks hun jeugdige leeftijd kan ik deze heren echt aanbevelen. Zeer professioneel en wat voor ons erg belangrijk is, korte lijnen en directe inzetbaarheid."

Michiel | G-Tools

Menno Stuiver

← Menno

Hallo, mijn naam is Menno! Na enkele jaren in de ICT-wereld gewerkt te hebben, raakte ik geïnteresseerd in de wereld van de digitale marketing. Ik begon mij hierin te verdiepen en besloot al snel dat dit hét was.

Ik kijk ernaar uit om bedrijven te helpen bij hun ICT oplossingen en de online aanwezigheid te verbeteren.

Jack →

Leuk kennis met je te maken, mijn naam is Jack. Vanaf het eerste moment dat ik een computer aanraakte, ben ik begonnen met creëren.

Wat begon bij het maken van websites voor familieleden en vrienden, is al snel uitgegroeid tot iets serieus! Ik zit nu al meer dan 7 jaar in ’t vak, heb mooie marketingcampagnes mogen aansturen in vele verschillende branches en ik kan met trots zeggen dat dit ook mijn hobby en passie is.

Jack Higgs
Menno Stuiver

Menno

Hallo, mijn naam is Menno! Na enkele jaren in de ICT-wereld gewerkt te hebben, raakte ik geïnteresseerd in de wereld van de digitale marketing. Ik begon mij hierin te verdiepen en besloot al snel dat dit hét was.

Ik kijk ernaar uit om bedrijven te helpen bij hun ICT oplossingen en de online aanwezigheid te verbeteren.

Jack Higgs

Jack

Leuk kennis met je te maken, mijn naam is Jack. Vanaf het eerste moment dat ik een computer aanraakte, ben ik begonnen met creëren.

Wat begon bij het maken van websites voor familieleden en vrienden, is al snel uitgegroeid tot iets serieus! Ik zit nu al meer dan 7 jaar in ’t vak, heb mooie marketingcampagnes mogen aansturen in vele verschillende branches en ik kan met trots zeggen dat dit ook mijn hobby en passie is.

Neem contact op

Heb je interesse in onze diensten, of toch nog wat vragen? Vul dan het formulier in. We leggen het je graag uit.

TELEFOON

085 3031 488

 

ADRES

Nieuwe Osdorpergracht 406P
1068 HV, Amsterdam

 

 

Gratis kennismaken?

 Bel of mail ons!